Quintessential Vol. 5: 1937-1938 (CD)

Billie Holiday

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Born To Love
  2. Without Your Love
  3. Getting Some Fun Out Of Life
  4. Who Wants Love?
  5. Trav´lin´ All Alone
  6. He´s Funny That Way
  7. Nice Work If You Can Get It
  8. Things Are Looking Up
  9. My Man
  10. Can´t Help Lovin´ Dat Man
  11. My First Impression Of You
  12. When You´re Smiling
  13. I Can´t Believe That You´re In Love With Me
  14. If Dreams Come True
  15. Now They Call It Swing
  16. On The Sentimental Side
  17. Back In Your Own Backyard
  18. When A Woman Loves A Man



Utgitt 1989 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 18
Artist Billie Holiday Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CK 44423