Ramblin' Boy / Ain't That News (CD)

Tom Paxton

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Job Of Work, A
  2. Rumblin' In The Land, A
  3. When Morning Breaks
  4. Daily News!
  5. What Did You Learn In School Today?
  6. Last Thing On My Mind, The
  7. Harper
  8. Fare Thee Well, Cisco
  9. I Can't Help But Wonder Where I'm Bound
  10. High Sheriff Of Hazard
  11. My Lady's A Wild Flying Dove
  12. Standing On The Edge Of Town
  13. I'm Bound For The Mountains And The Sea
  14. Goin' To The Zoo
  15. Ramblin' Boy
  16. Ain't That News
  17. Willing Conscript, The
  18. Lyndon Johnson Told The Nation
  19. Hold On To Me Babe
  20. Name Of The Game Is Stud, The
  21. Bottle Of Wine
  22. Natural Girl For Me, The
  23. Goodman, Schwerner And Chaney
  24. We Didn't Know
  25. Buy A Gun For Your Son
  26. Every Time
  27. Georgie On The Freeways
  28. Sully's Pail
  29. I'm The Man That Built The Bridges
  30. I'm The Man That Built The Bridges


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 30
Artist Tom Paxton Label Elektra
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0081227356521