Randy Rogers Band (CD)

Randy Rogers Band

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Wicked Ways
  2. Better Than I Ought To Be
  3. Lonely Too Long
  4. One Woman
  5. Never Be That High
  6. Didn't Know You Could
  7. In My Arms Instead
  8. When The Circus Leaves Town
  9. Buy Myself A Chance
  10. Break Even
  11. Let It Go
  12. This Is Goodbye


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Randy Rogers Band
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MERNB001141902.2