Rare Masters (2CD)

Elton John

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. I've Been Loving You
  2. Here's To The Next Time
  3. Lady Samantha
  4. All Across The Havens
  5. It's Me That You Need
  6. Just Like Strange Rain
  7. Bad Side Of The Moon
  8. Rock And Roll Madonna
  9. Grey Seal
  10. Friends
  11. Michelle's Song
  12. Seasons
  13. Variation on Michelle's Song (A Day In The Country)
  14. Can I Put You On
  15. Honey Roll
  16. Variation On Friends
  17. I Meant To Do My Work Today (A Day In The Country)
  18. Four Moods
  19. Seasons Reprise
Disk 2
  1. Madman Across The Water
  2. Into The Old Man's Shoes
  3. Rock Me When He's Gone
  4. Slave
  5. Skyline Pigeon
  6. Jack Rabbit
  7. Whenever You're Ready (We'll Go Steady Again)
  8. Let Me Be Your Car
  9. Screw You (Young Man's Blues)
  10. Step Into Christmas
  11. Ho! Ho! Ho! Who'd Be A Turkey At Christmas
  12. Sick City
  13. Cold Highway
  14. One Day At A Time
  15. I Saw Her Standing There
  16. House Of Cards
  17. Planes
  18. Sugar On The Floor


Utgitt 1992 Format 2CD
Sjanger Rock Antall spor 37
Artist Elton John Label Mercury UK
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5143052


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende