Rated R (CD)

Rihanna

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Etter et svært offentlig brudd (inkludert mishandling og påfølgende rettsak) med ekskjæresten Chris Brown, er Rihanna tilbake sterkere og med mer selvtillit enn da hun var en Good Girl Gone Bad.

En av 2000-tallets absolutt hotteste popartister har blitt edgy, og ikke bare i klesveien; Rated R er, som tittelen skulle tilsi, ikke redd for å fornærme. Braksuksessen hun hadde med Good Girl Gone Bad (2007) fortsetter også på hennes fjerde studioalbum, all den tid også denne utgivelsen er både fengende og dansbar. Men den er også hakket mørkere og mer personlig, og med tekster som har mer substans - og som kombinert med det enorme hit-potensialet til denne jenta utgjør det reine dynamitten. "Stupid Love" er en av relativt få standard R&B-ballader på et album som domineres av tunge beats og seige basslinjer. "Mad House", "Rude Boy" og "Rockstar 101" er bare tre eksempler på denne "nye" RiRi som herjer på sterke Rated R - catchy som alltid, men langt tøffere i kjeften.

Som seg hør og bør en popstjerne av Rihannas kaliber, har hun også denne gang fått med seg kremen av produsenter og låtskrivere: The-Dream, Ne-Yo, Christopher "Tricky" Stewart, Ryan Tedder og Stargate-gutta er alle navn som burde gi enhver tilhenger av monstrøs dansepop vann i munnen. I tillegg gjester folk som Young Jeezy, Slash og will.i.am. Rated R inneholder bl.a. singlene "Russian Roulette" og "Hard".
Sporliste
 1. Mad House
 2. Wait Your Turn
 3. Hard - feat. Young Jeezy
 4. Stupid In Love
 5. ROCKSTAR 101 - feat. Slash
 6. Russian Roulette
 7. Fire Bomb
 8. Rude Boy
 9. Photographs - feat. will.i.am
 10. G4L
 11. Te Amo
 12. Cold Case Love
 13. The Last Song
Lyttespor
Produktfakta
Utgitt 2009 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Rihanna
Label Def Jam Bestillingsnummer 2725990

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende