Rated R (CD)

Rihanna

109,00 10900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Etter et svært offentlig brudd (inkludert mishandling og påfølgende rettsak) med ekskjæresten Chris Brown, er Rihanna tilbake sterkere og med mer selvtillit enn da hun var en Good Girl Gone Bad.

En av 2000-tallets absolutt hotteste popartister har blitt edgy, og ikke bare i klesveien; Rated R er, som tittelen skulle tilsi, ikke redd for å fornærme. Braksuksessen hun hadde med Good Girl Gone Bad (2007) fortsetter også på hennes fjerde studioalbum, all den tid også denne utgivelsen er både fengende og dansbar. Men den er også hakket mørkere og mer personlig, og med tekster som har mer substans - og som kombinert med det enorme hit-potensialet til denne jenta utgjør det reine dynamitten. "Stupid Love" er en av relativt få standard R&B-ballader på et album som domineres av tunge beats og seige basslinjer. "Mad House", "Rude Boy" og "Rockstar 101" er bare tre eksempler på denne "nye" RiRi som herjer på sterke Rated R - catchy som alltid, men langt tøffere i kjeften.

Som seg hør og bør en popstjerne av Rihannas kaliber, har hun også denne gang fått med seg kremen av produsenter og låtskrivere: The-Dream, Ne-Yo, Christopher "Tricky" Stewart, Ryan Tedder og Stargate-gutta er alle navn som burde gi enhver tilhenger av monstrøs dansepop vann i munnen. I tillegg gjester folk som Young Jeezy, Slash og will.i.am. Rated R inneholder bl.a. singlene "Russian Roulette" og "Hard".

Sporliste

 1. Mad House
 2. Wait Your Turn
 3. Hard - feat. Young Jeezy
 4. Stupid In Love
 5. ROCKSTAR 101 - feat. Slash
 6. Russian Roulette
 7. Fire Bomb
 8. Rude Boy
 9. Photographs - feat. will.i.am
 10. G4L
 11. Te Amo
 12. Cold Case Love
 13. The Last Song

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Rihanna
Label Def Jam Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 2725990

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i