Rattle & Roar (CD)

The Earls Of Leicester

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Train That Carried My Girl From Town
  2. Why Did You Wander?
  3. All I Want Is You
  4. Steel Guitar Blues Intro
  5. Steel Guitar Blues
  6. You Can Feel It In Your Soul
  7. A Faded Red Ribbon
  8. Just Ain´t
  9. Mother Prays Loud In Her Sleep
  10. I´m Working On A Road (To Glory Land)
  11. Will You Be Lonesome Too?
  12. Flint Hill Special
  13. What´s Good For You (Should Be Alright For Me)
  14. The Girl I Love Don´t Pay Me No Mind
  15. Branded Wherever I Go
  16. Buck Creek Gal
  17. Pray For The Boys


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 17 Artist The Earls Of Leicester
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer ROUP610000.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende