Rattle And Humbug (CD)

The December People

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Joy To The World - (In The Style Of The Who)
  2. Angels We Have Heard On High - (In The Style Of Peter Gabriel)
  3. Carol Of The Bells - (In The Style Of Yes)
  4. I Heard The Bells On Christmas Day - (In The Style Of Queen)
  5. Little Drummer Boy - (In The Style Of ELP)
  6. The Night Before Christmas - (In The Style Of Led Zeppelin)
  7. The First Noel - (In The Style Of Boston)
  8. Up On The Roof Top - (In The Style Of Sanatana)
  9. Santa Claus Is Coming To Town - (In The Style Of ZZ Top)
  10. We Three Kings - (In The Style Of Sting)
  11. What Child Is This? - (In The Style Of U2)



Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist The December People
Label Magna Carta Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer MAX9125CD