RCA Country Legends (CD)

Jim Reeves

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Mexican Joe
  2. Bimbo
  3. Yonder Comes a Sucker
  4. I´ve Lived a Lot in My Time
  5. According to My Heart
  6. Am I Losing You?
  7. Four Walls
  8. Billy Bayou
  9. Home
  10. He´ll Have to Go
  11. Look Behind You
  12. Stand at Your Window
  13. I Heard a Heart Break Last Night
  14. The Image of Me
  15. I Guess I´m Crazy
  16. Distant Drums



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Country Antall spor 16
Artist Jim Reeves Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK771014.2