Reach Beyond The Sun (CD)

Shai Hulud

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Mean Spirits, Breathing
  2. I, Saturnin
  3. Reach Beyond The Sun
  4. A Human Failing
  5. Man Into Demon: And Their Faces Are Twisted With The Pain Of Living
  6. Medicine To The Dead
  7. To Suffer Fools
  8. Think The Adder Begin
  9. Monumental Graves
  10. If A Mountain Be My Obstacle
  11. At Least A Plausible Cause For Pessimism


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Shai Hulud
Label Metal Blade Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0039841515824