Reachin' (A New Refutation Of Time And Space) (CD)

Digable Planets

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. It's Good To Be Here
  2. Pacifics (from "N.Y. Is Red Hot")
  3. Where I'm From
  4. What Cool Breezes Do
  5. Time & Space (A New Refutation Of)
  6. Rebirth Of Slick (Cool Like Dat)
  7. Last Of The Spiddyocks
  8. Jimmi Diggin Cats
  9. La Femme Fetal
  10. Escapism (Gettin' Free)
  11. Appointment At The Fat Clinic
  12. Nickel Bags
  13. Swoon Units
  14. Examination Of What



Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall spor 14
Artist Digable Planets Label Capitol
Leverandør Import Bestillingsnummer CAP27758.2