Real Emotional (CD)

Curtis Stigers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I'll Be Your Baby Tonight
  2. I Only Want To Be With You
  3. I Don't Wanna Talk About It Now
  4. As You Turn To Go
  5. San Diego Serenade
  6. Woman Just Like You
  7. American Tune
  8. Night Owl
  9. Your Mind Is On Vacation
  10. I Need You
  11. Stardust
  12. Real Emotional Girl



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Curtis Stigers
Label Concord Leverandør Import
Bestillingsnummer COJ30150.2