Real Live Wires - Chicago Broadcast 1978 (CD)

Talking Heads

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. The Big Country
  2. Warning Sign
  3. The Book I Read
  4. Stay Hungry
  5. Artist Only
  6. The Girls Want To Be With the Girls
  7. Don’t Worry About the Government
  8. The Good Thing
  9. Uh-Oh Loves Comes To Town
  10. Love-Building on Fire
  11. New Feeling
  12. Psycho Killer
  13. Thank You for Sending Me an Angel
  14. Take Me to the River


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Talking Heads
Label Chrome Dreams Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SMCD914