Real Things (CD)

Joe Nichols

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Real Things
  2. Another Side Of You
  3. Who Are You When I'm Not Looking
  4. Comin' Back In A Cadillac
  5. My Whiskey Years
  6. It Ain't No Crime
  7. All Good Things
  8. Let's Get Drunk And Fight
  9. Ain't Nobody Gonna Take That From Me
  10. She's All Lady
  11. Difference Is Night And Day
  12. All I Need Is A Heart
  13. If I Could Only Fly - Nichols, Joe & Lee Ann Womack



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Joe Nichols
Label Universal South Leverandør Import
Bestillingsnummer UNSOB000888802.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende