Reality Killed The Video Star - Special Edition (m/DVD) (CD)

Robbie Williams

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En av Storbritannias fremste underholdere går tilbake til poprøttene med sitt åttende studioalbum som soloartist. Den tidligere Take That-kjekkasen gikk i studio med mesterprodusent Trevor Horn (Pet Shop Boys, Yes, Grace Jones, Mike Oldfield m.fl.), og kom ut igjen med Reality Killed The Video Star - et skamløst fengende album bestående av poplåter i ordets beste forstand. Melodiøst og grandiost, og som skapt for radiospilling, er musikken selvsikker så det holder. Desto mer sjarmerende at Williams selv, gjennom tekstene, framstår som alt annet enn polert: Her er angst og usikkerhet så det holder, i fin kontrast til et album som ellers er spekket med pur popglede.

Låtene er skrevet i Robbies eget hjemmestudio og innspilt i London. Blant bidragsyterne på låtskriversiden finner vi Danny Spencer & Kelvin Andrews, Brandon Christy, Craig Russo, Richard Spencer og Scott Rudin, Chaz Jankel, Guy Chambers og Fil Eisler. Inneholder førstesinglen "Bodies".

Denne utgaven slippes med bonus-DVD.

Sporliste

Disk 1
 1. Morning Sun
 2. Bodies
 3. You Know Me
 4. Blasphemy
 5. Do You Mind
 6. Last Days Of Disco
 7. Somewhere
 8. Deceptacon
 9. Starstruck
 10. Difficult For Weirdos
 11. Superblind
 12. Won't Do That
 13. Morning Sun Reprise
Disk 2
 1. Shoot The Video Star (DVD)
 2. Shoot The Video Star (DVD)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Robbie Williams
Label Chrysalis Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 509996877542

Anmeldelser