Reason To Believe: The Complete Mercury Studio Recordings (3CD)

Rod Stewart

549,00 54900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Her får du en vidunderlig 3CD-boks med den en gang fantastiske Rod Stewart. I perioden 1969 til 1972 skapte Stewart, med album som "An Old Raincoat Won't Ever Let You Down", "Gasoline Alley", "Never a Dull Moment" og, spesielt, "Every Picture Tells a Story", klassikere som kan måle seg med det beste fra rockehistorien. Vi snakker Stones-klasse her, hvis noen var i tvil.


Disk 1
  1. Street Fighting Man
  2. Man Of Constant Sorrow
  3. Blind Prayer
  4. Handbags And Gladrags
  5. Old Raincoat Won't Ever Let You Down, An
  6. I Wouldn't Ever Change A Thing
  7. Cindy's Lament
  8. Dirty Old Town
  9. Gasoline Alley
  10. It's All Over Now
  11. Only A Hobo
  12. My Way Of Giving
  13. Country Comforts
  14. Cut Across Shorty
  15. Lady Day
  16. Jo's Lament
  17. You're My Girl (I Don't Want To Discuss It)
  18. It's All Over Now - (single version)
Disk 2
  1. Every Picture Tells A Story
  2. Seems Like A Long Time
  3. That's All Right / Amazing Grace
  4. Tomorrow Is A Long Time
  5. Maggie May
  6. Mandolin Wind
  7. I'm Losing You, (I Know)
  8. Reason To Believe, (Find A)
  9. True Blue
  10. Lost Paraguayos
  11. Mama You Been On My Mind
  12. Italian Girls
  13. Angel
  14. Interludings
  15. You Wear It Well
  16. I'd Rather Go Blind
  17. Twistin' The Night Away
  18. What's Made Milwaukee Famous (Has Made A Loser Out Of Me) - (single b-side)
Disk 3
  1. Pinball Wizard (from "The Rock Opera "Tommy"")
  2. Oh! No, Not My Baby
  3. Jodie
  4. Sweet Little Rock And Roller
  5. Lochivnar
  6. Farewell
  7. Sailor
  8. Bring It On Home To Me / You Send Me
  9. Let Me Be Your Car
  10. Natural Man, (You Make Me Feel Like A)
  11. Dixie Toot
  12. Hard Road
  13. I've Grown Accustomed To Her Face - (instrumental)
  14. Girl From The North Country
  15. Mine For Me
  16. Missed You
  17. You Put Something Better Inside Me
  18. Crying Laughing Loving Lying
  19. Every Time We Say Goodbye
  20. So Tired



Utgitt 2002 Format 3CD
Sjanger Rock Antall spor 56
Artist Rod Stewart Label Mercury
Leverandør Import Bestillingsnummer MRY063422.2


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også