Reba Duets (CD)

Reba McEntire

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. When You Love Someone LiWhen You Love Someone Like That - (with LeAnn Rimes)
  2. Does the Wind Still Blow In Oklahoma? - (with Ronnie Dunn)
  3. Because Of You - (with Kelly Clarkson)
  4. Faith In Love - (with Rascal Flatts)
  5. She Can´t Save Him - (with Trisha Yearwood)
  6. Everyday People - (with Carole King)
  7. Every Other Weekend - (with Kenny Chesney)
  8. These Broken Hearts - (with Vince Gill)
  9. Sleeping With the Telephone - (with Faith Hill)
  10. Only Promise That Remains, The - (with Justin Timberlake)
  11. Break Each Other´s Hearts Again - (with Don Henley)



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Reba McEntire
Label MCA Nashville Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 1732809


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende