Reborn (CD)

Taboo

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Nord-Norges første supergruppe debuterer med fullt album etter 40 år.

I Nordland var utviklingen innen pop og rock nærmest eksplosiv på 1960-tallet. I kjølvannet av grupper som The Snapshots (Harstad), Vanqueros (Bodø) og The Wizards (Narvik) dukket det opp flere talentfulle band. Blant de absolutt fremste fant man The Strangers fra Mo i Rana, The Arrows fra Fauske og 1-2-6 fra Bodø - en av de mest oppsiktsvekkende låtene fra norsk 60-tall var nettopp "Graveyard Paradise", med 1-2-6-sjef Asbjørn "Asa" Krogtoft som låtskriver, gitarist og vokalist. Etter at de tre sistnevnte gruppene ble oppløst dukket ideen om en "supergruppe" opp, og noen uker senere var Taboo et faktum. Konsertspilling og et par populære singler fulgte, før eventyret brått var over.

Det skulle gå 40 år før de fire karene sto sammen på scenen igjen, under Gammelpopfestivalen i Bodø i januar 2008. Og da jubileumskonserten gikk av stabelen på Fossetangen 28. april, nøyaktig 40 år etter debuten, var stemningen intet mindre enn magisk. Den "nye" suksessen ga såpass mersmak at Asa Krogtoft og Willy Andersen fortsatte å skrive låter. Det er disse sangene som nå utgjør Reborn - en verdig fortsettelse på den mytiske historien om Taboo.

Are Bredal Simonsen har vært produsent, mens Asa selv har stått for mastringen.

Sporliste

 1. Shine On Me
 2. Antarctica
 3. Where Horses Hide
 4. You Turn Away And Smile
 5. Reboot Your Heart
 6. Too Much Information
 7. Something Inside
 8. Replay Love
 9. Taboogie
 10. This Is Our Life
 11. Mirror For Sale

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Taboo
Label Asanova Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer ANCD1001

Anmeldelser