Reconstructed: The Best Of DJ Shadow (2CD)

DJ Shadow

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. Midnight In A Perfect World (Extended Vision)
  2. High Noon
  3. I’ve Been Trying
  4. This Time (I’m Gonna Try It My Way)
  5. Scale It Back (Featuring Little Dragon) (Single Edit)
  6. Listen (Featuring Terry Reid) (Previously Unreleased)
  7. Stem (Single Edit)
  8. Six Days
  9. Won’t You Be (Previously Unreleased)
  10. Organ Donor (Extended Overhaul)
  11. Lonely Soul (Featuring Richard Ashcroft) (7" Edit)
  12. Blood On The Motorway
  13. You Made It (Featuring Chris James)
  14. Redeemed
Disk 2
  1. Lost And Found (S.F.L.)
  2. Hindsight
  3. Building Steam With A Grain Of Salt
  4. You Can’t Go Home Again
  5. Skullfuckery (Featuring The Heliocentrics)
  6. Hardcore (Instrumental)
  7. Divine Intervention (Featuring Divine Styler)
  8. I Gotta Rokk
  9. Seein’ Thangs (Featuring David Banner)
  10. Rabbit In Your Headlights (Featuring Thom Yorke)
  11. Dark Days (Main Theme)



Utgitt 2012 Format 2CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 25 Artist DJ Shadow
Label Hip-O Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 3707324