199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Black Uncle Remus
  2. Saw Your Name In The Paper
  3. School Days
  4. The Drinking Song
  5. Motel Blues
  6. Muse Blues
  7. New Paint
  8. Be Careful There´s A Baby In The House
  9. Needless To Say
  10. Movies Are A Mother To Me
  11. Say That You Love Me
  12. Old Friend
  13. Man Who Couldn´t Cry


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Loudon Wainwright III
Label Yep Roc Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer YEP2181