Red & Blue (CD)

Muriel Zoe

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Bye Bye Blackbird
  2. You Go To My Head
  3. Up Jumped Spring
  4. Lovesong No. 1
  5. My One And Only Love
  6. Round Midnight
  7. Don´t Explain
  8. Willow Weep For Me
  9. You Don´t Know What Love Is
  10. Second Time Around
  11. Happiness Is Just A Thing Called Joe
  12. The Masquerade Is Over
  13. All The Way
  14. Autumn Leaves



Format CD Sjanger Jazz
Antall disker 1 Antall spor 14
Artist Muriel Zoe Label ACT
Leverandør Musikkoperatørene Bestillingsnummer ACT94162


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende