Red For The Dead - Black For The Mourning (CD)

Pride And Fall

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. The Angel At The Pillar
  2. Army Of Ghosts
  3. When Darkness Comes
  4. Noises Within
  5. Start Of A New Day
  6. Broken Men
  7. The Sentiment Was False
  8. Pale
  9. Red For The Dead, Black For The Mourning


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Pride And Fall
Label Dependent/Prophecy Productions Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer MIND258