Red / Storm Paris (2CD Remastered)

The Communards

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Tomorrow
  2. T.M.T. Love T.B.M.G.
  3. Matter of Opinion
  4. Victims
  5. For a Friend
  6. Never Can Say Goodbye
  7. Lovers and Friends
  8. Hold On Tight
  9. If I Could Tell You
  10. C Minor
  11. For a Friend (Unplugged/Bonus Track)
  12. Never Can Say Goodbye (San Paulo Mix/Remix)
  13. Romanze for Violin, Piano & Hedgehog
  14. There’s More To Love (Jalapeno Mix/Bonus Track)
  15. Tomorrow (Extended 12” Version/Bonus Track)
  16. Zing Went the Strings of My Heart
Disk 2
  1. Never Can Say Goodbye (Shep Pettibone Extended Mix/Remix)
  2. When the Boy In Your Heart Is the Boy In Your Arms
  3. I Just Want To Let You Know
  4. Scat
  5. Piece of Saxophone
  6. Never Can Say Goodbye (San Paulo Dub Mix/Remix)
  7. For a Friend (Remix)
  8. Victims
  9. Don’t Leave Me This Way
  10. Heavens Above
  11. You Are My World
  12. So Cold the Night
  13. For a Friend
  14. Never Can Say Goodbye
  15. Hold On Tight
  16. Spanish Rap (El Amor No Es Solo Un Hombre Y Una Mujer)
  17. Never Can Say Goodbye (Instrumental Mix/Bonus Track)


Utgitt 1987 Format 2CD Remastered
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 33 Artist The Communards
Label Edsel Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EDSK7010