Reflections (CD)

The Temptations

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Can I Get A Witness
  2. Reflections
  3. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
  4. Don´t Leave Me This Way
  5. This Old Heart Of Mine (Is Weak For You)
  6. Ain´t Nothing Like The Real Thing
  7. I Hear A Symphony
  8. Try It Baby
  9. Ain´t No Mountain High Enough
  10. Ooo Baby Baby
  11. What Becomes Of The Brokenhearted
  12. Never Can Say Goodbye
  13. I´ll Be There
  14. Neither One Of Us (Wants To Be The First To Say Goodbye)
  15. Reach Out And Touch (Somebody´s Hand)


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 15 Artist The Temptations
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer NDOB000517020.2