Reflections: Carly Simon's Greatest Hits (CD)

Carly Simon

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You're So Vain
  2. Anticipation
  3. Nobody Does It Better
  4. That's The Way I've Always Heard It Should Be
  5. Coming Around Again
  6. Right Thing To Do
  7. Let The River Run
  8. I've Got To Have You
  9. Mockingbird - Simon, Carly & James Taylor
  10. Legend In Your Own Time
  11. Why
  12. We Have No Secrets
  13. Haven't Got Time For The Pain
  14. You Belong To Me
  15. Jesse
  16. Boys In The Tree
  17. Stuff That Dreams Are Made Of
  18. Give Me All Night
  19. Love Of My Life
  20. Touched By The Sun


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Carly Simon
Label Rhino/WSM Leverandør Import
Bestillingsnummer ARI59429.2