Reflections Of Rosemary (CD)

Debby Boone

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Blue Skies
  2. I'll Be Home
  3. Best Is Yest To Come
  4. I'm So Lonesome I Could Cry
  5. Mood Indigo
  6. It Might As Well Be Spring
  7. But Beautiful/Moonlight Becomes You/Like Someone In Love (Van Heusen medley)
  8. You're Gonna Hear From Me
  9. It Never Entered My Mind/In The Wee Small Hours Of The Morni
  10. I've Grown Accustomed To His Face
  11. Time After Time
  12. Music That Makes Me Dance
  13. You Are There
  14. Blue Skies (hidden track/demo with Rosemary Clooney)



Utgitt 2005 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 14
Artist Debby Boone Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer COJ1174.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende