Regardless (CD)

Thea Gilmore

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Something to Sing About
  2. This Is How You Find the Way
  3. Regardless
  4. Spit and Shine
  5. I Will Not Disappoint You
  6. Start as You Mean to Go On
  7. Punctuation
  8. Love Came Looking for Me
  9. This Road
  10. Let It Be Known
  11. My Friend Goodbye


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Thea Gilmore
Label Fulfill Leverandør Import
Bestillingsnummer FUCA146.2