Regatta De Blanc (Remastered) (CD)

The Police

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Message In A Bottle
  2. Regatta De Blanc
  3. It's Alright For You
  4. Bring On The Night
  5. Deathwish
  6. Walking On The Moon
  7. On Any Other Day
  8. Bed's Too Big Without You, The
  9. Contact
  10. Does Everyone Stare
  11. No Time This Time
  12. Walking On The Moon (video)



Utgitt 1979 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Police
Label A&M Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 4936532