Release Me (CD)

Barbra Streisand

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Being Good Isn´t Good Enough (from Hallelujah, Baby!)
  2. Didn´t We
  3. Willow Weep For Me
  4. Try To Win A Friend
  5. I Think It´s Going To Rain Today
  6. With One More Look At You (from A Star Is Born)
  7. Lost In Wonderland
  8. How Are Things In Glocca Morra? / Heather On The Hill (from Finian´s Rainbow / Brigadoon)
  9. Mother And Child
  10. If It´s Meant To Be
  11. Home (from The Wiz)


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Barbra Streisand
Label Columbia Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88725458552