Remember... (CD)

The Shangri-Las

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Remember
  2. Leader Of The Pack
  3. I Can Never Go Home Anymore
  4. Past, Present And Future
  5. Give Us Your Blessing
  6. Long Live Our Love
  7. Out In The Streets
  8. Give Him a Great Big Kiss
  9. Heaven Only Knows
  10. Train From Kansas City
  11. Right Now And Not Later
  12. What´s A Girl Supposed To Do
  13. It´s Easier To Cry
  14. Maybe
  15. I´m Blue
  16. You Cheated You Lied


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist The Shangri-Las
Label Snapper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SNAX625CD