Remember Cat Stevens: The Ultimate Collection (CD)

Cat Stevens

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Moonshadow
  2. Father And Son
  3. Morning Has Broken
  4. Wild World
  5. First Cut Is The Deepest, The
  6. Lady D'Arbanville
  7. Oh Very Young
  8. Matthew And Son
  9. Sitting
  10. Hard Headed Woman
  11. I Love My Dog
  12. Rubylove
  13. Don't Be Shy (from the film 'Harold And Maud')
  14. Can't Keep It In
  15. Here Comes My Baby
  16. Into White
  17. Old School Yard, (Remember The Days Of The)
  18. Where Do The Children Play?
  19. Land O' Freelove And Goodbye
  20. Another Saturday Night
  21. Foreigner Suite (excerpt)
  22. Just Another Night
  23. Peace Train
  24. If You Want To Sing, Sing Out (from the film 'Harold And Maud')



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 24
Artist Cat Stevens Label Island UK
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5246082