Remixes 81-04 (2CD)

Depeche Mode

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Never Let Me Down Again [Split Mix Depeche Mode & Dave Bascombe]
  2. Policy of Truth [Capitol Mix Francois Kevorkian]
  3. Shout [Rio Mix Depeche Mode & Daniel Miller]
  4. Home [Air Around the Golf Remix]
  5. Strangelove [Blind Mix Daniel Miller & Rico Conning]
  6. Rush [Spiritual Guidance Mix Jack Dangers]
  7. I Feel You [Renegade Soundwave Afghan Surgery Mix]
  8. Barrel of a Gun [Underworld Hard Mix]
  9. Route 66 [Beatmasters Mix]
  10. Freelove [DJ Muggs Remix]
  11. I Feel Loved [Chamber´s Remix]
  12. Just Can´t Get Enough [Schizo Mix Depeche Mode & Daniel Miller]
Disk 2
  1. Personal Jesus [Pump Mix Francois Kevorkian]
  2. World in My Eyes [Mode to Joy Jon Marsh]
  3. Get The Balance Right [Combination Mix]
  4. Everything Counts [Absolut Mix Alan Moulder]
  5. Breathing in Fumes [Depeche Mode, Daniel Miller & Gareth Jones]
  6. Painkiller [Kill the Pain DJ Shadow vs. Depeche Mode]
  7. Useless [the Kruder + Dorfmeister Session]
  8. In Your Room [the Jeep Rock Mix Johnny Dollar & Portishead]
  9. Dream On [Dave Clarke Acoustic Version]
  10. It´s No Good [Speedy J Mix]
  11. Master and Servant [an On-Usound Science Fiction Dance Hall Classic)
  12. Enjoy the Silence [Timo Maas Extended Remix]


Utgitt 2004 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Depeche Mode
Label Columbia Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88883770612