Revenge Is Sweet And So Are You (CD)

Mr. T Experience

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Here She Comes
  2. She's Coming (Over Tonight)
  3. Love Is Dead
  4. Hell Of Dumb
  5. Lawnmower Of Love
  6. With My Looks And Your Brains
  7. Weather Is Here Wish You Were Beautiful
  8. Another Yesterday
  9. Swiss Army Girlfriend
  10. ...And I Will Be With You
  11. Who Needs Happiness (I'd Rather Have You)
  12. When I Lost You
  13. I Don't Need You Now
  14. Our Love Will Last Forever And Ever
  15. Some Foggy Mountain Top
  16. You You You


Utgitt 1997 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 16
Artist Mr. T Experience Leverandør Import
Bestillingsnummer LKT180.2