Revenge! (2CD)

Robbie Fulks

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. We´re On The Road
  2. You Shouldn´t Have
  3. Fixin´ To Fall - (with Casey Driessen)
  4. Mad At A Girl
  5. Buck Starts Here, The
  6. Goodbye, Good-Lookin´
  7. Busy Not Crying - (with Joe Terry)
  8. You Don´t Mean It (Soundcheck)
  9. Rock Bottom, Pop.1
  10. Cigarette State
  11. Let´s Kill Saturday Night
Disk 2
  1. Introductory Remarks By Amy Warren
  2. That´s A Good Enough Reason
  3. Believe
  4. In Bristol Town One Bright Day
  5. I Wanna Be Mama´d
  6. Fake Jews Everywhere/The Death Of Enthusiasm
  7. I Like Being Left Alone
  8. Bluebirds Are Singing For Me
  9. On A Real Good Day
  10. President Garfield´s Hornpipe/Suza
  11. Kelly Hogan´s Looking Hot/Closing Remarks
  12. Away Out On The Old Saint Sabbath



Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Robbie Fulks
Label Yep Roc Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer YEP2125.2