Reviewing The Situation (Remastered) (CD)

Sandie Shaw

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Reviewing The Situation
  2. Lay Lady Lay
  3. Mama Roux
  4. With The Sun In My Eyes
  5. Walking The Dog
  6. Love Me Do
  7. Oh Gosh
  8. Your Time Is Gonna Come
  9. Coconut Grove
  10. Sympathy For The Devil
  11. Frank Mills
  12. Junk
  13. Heaven Knows I´m Missing Him Now
  14. So Many Things To Do
  15. By Tomorrow
  16. Maple Village
  17. Wight Is Wight
  18. That´s The Way He´s Made
  19. The Fool On The Hill
  20. Love Is For The Two Of Us


Utgitt 1969 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Sandie Shaw
Label Salvo Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SALVOCD066