Rick's Rarities (CD)

Rick Nelson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I've Been Lookin'
  2. I Need You
  3. Stop The World And Let Me Off
  4. Your Kind Of Lovin'
  5. Freedom And Liberty
  6. Fire Breathin' Dragon
  7. Peddler Man
  8. Blue Moon Of Kentucky
  9. Outside Lookin' In
  10. Helpless
  11. Helpless
  12. Take A Broken Heart
  13. It Doesn't Matter Anymore
  14. They Don't Give Medals (To Yesterday's Heroes)
  15. Try To See It My Way
  16. Freedom And Liberty
  17. I'm Called
  18. Moonshie
  19. Lady Came From Baltimore, The
  20. I Think It's Going To Rain Today
  21. Promises
  22. My Bucket's Got A Hole In It
  23. California Free


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Rick Nelson
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD995