Righteous! The Essential Collection (CD)

The Holmes Brothers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Got Myself Together
  2. Promised Land
  3. When Something Is Wrong With My Baby
  4. Fannie Mae
  5. New And Improved Me, The
  6. I Surrender All
  7. Train Song
  8. None But The Righteous
  9. Dashboard Bar
  10. Don´t Spare Your Sword
  11. I´ve Been A Loser
  12. Please Don´t Hurt Me
  13. Final Round, The
  14. There Goes My Everything
  15. There´s A Train
  16. And I Love Her
  17. Walk In The Light


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 17
Artist The Holmes Brothers Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer ROUP611588.2