Ring Of Fire: The Best Of Johnny Cash (CD)

Johnny Cash

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Ring Of Fire
  2. I'd Still Be There
  3. What Do I Care
  4. I Still Miss Someone
  5. Forty Shades Of Green
  6. Were You There (When They Crucified My Lord)
  7. The Rebel - Johnny Yuma
  8. Bonanza!
  9. The Big Battle
  10. Remember The Alamo
  11. Tennessee Flat-Top Box
  12. There'll Be Peace In The Valley (For Me) - With The Carter Family


Utgitt 1963 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Johnny Cash
Label Import Bestillingsnummer SBMK723301.2