Rita Coolidge / Nice Feeling (CD)

Rita Coolidge

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. That Man Is My Weakness
  2. Second Story Window
  3. Crazy Love
  4. Happy Song
  5. Seven Bridges Road
  6. Born Under A Bad Sign
  7. Ain't That Peculiar
  8. I Always Called Them Mountains
  9. Mud Island
  10. I Believe In You
  11. Family Full Of Soul
  12. You Touched Me In The Morning
  13. If You Were Mine
  14. Nice Feelin
  15. Only You Know And I Know
  16. I'll Be Here Better Days
  17. Lay My Burden Down
  18. Most Likely You Go Your Way (And I'll Go Mine)
  19. Journey Through The Past


Utgitt 1971 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Rita Coolidge
Label BGO Bestillingsnummer BGO846