River Deep, Mountain High (CD)

Ike & Tina Turner

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. River Deep Mountain High
  2. I Idolize You
  3. A Love Like Yours (Don´t Come Knocking Every Day)
  4. A Fool In Love
  5. Make ´em Wait
  6. Hold On Baby
  7. I´ll Never Need More Than This
  8. Save The Last Dance For Me
  9. Oh Baby! (Things Ain´t What They Used To Be)
  10. Every Day I Have To Cry
  11. Such A Fool For You
  12. It´s Gonna Work Out Fine


Utgitt 1966 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Ike & Tina Turner
Label Hip-O Select Leverandør Import
Bestillingsnummer HPOSB001536702.2