Rock N Roll Dance Party (CD)

Sha Na Na

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. At The Hop
  2. Pony Time
  3. Peppermint Twist
  4. Willie And The Hand Jive
  5. Queen Of The Hop
  6. The Stroll
  7. Save The Last Dance For Me
  8. Baby Hully Gully
  9. You Can´t Sit Down
  10. The Twist
  11. The Hokey Pokey
  12. Rockin´ Robin
  13. Party Doll
  14. Everybody Loves To Cha Cha Cha
  15. Let´s Dance
  16. Rock ´n Roll Is Here To Stay


Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 16
Artist Sha Na Na Label Pat Boone's Gold
Leverandør Import Bestillingsnummer PTBO21012.2