Rock Of Ages...Hymns & Faith (CD)

Amy Grant

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Anywhere With Jesus
  2. Carry You
  3. Sweet Will Of God
  4. Joyful, Joyful, We Adore Thee
  5. Jesus Loves Me / They´ll Know We Are Christians / Helping Hand (Medley)
  6. Rock Of Ages
  7. O Master, Let Me Walk With Thee
  8. Abide With Me
  9. God Moves In A Mysterious Way / The Lord Is In His Holy Temple (Medley)
  10. Turn Your Eyes Upon Jesus
  11. El Shaddai
  12. I Surrender All
  13. O Love That Will Not Let Me Go


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Amy Grant
Label Sparrow Leverandør Import
Bestillingsnummer SPAW21479B.2