Rock & Roll Is Dead (CD)

The Hellacopters

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Before the Fall
  2. Everything's on TV
  3. Monkeyboy
  4. No Angel to Lay Me Away
  5. Bring It on Home
  6. Leave It Alone
  7. Murder on My Mind
  8. I'm in the Band
  9. Put out the Fire
  10. I Might Come See You Tonight
  11. Nothing Terribly New
  12. Make It Tonight
  13. Time Got No Time to Wait for Me



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Hellacopters
Label Universal Sweden Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 9871238