Rockabye Baby! Lullaby Renditions Of AC/DC (CD)

AC/DC Tribute

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
  2. Highway to Hell
  3. Who Made Who
  4. You Shook Me All Night Long
  5. Back In Black
  6. Thunderestruck
  7. It´s a Long Way to the Top (If You Want to Rock ´N´ Roll)
  8. Hells Bells
  9. For Those About to Rock (We Salute You)
  10. Rock and Roll Ain´t Noise Pollution


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist AC/DC Tribute
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BBRR9631.2