Rockin' In Wild Chicago (CD)

Magic Sam

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Tremble
  2. Call Me When You Need Me
  3. How Long Can This Go On
  4. Every Night Every Day
  5. Why Are You So Mean To Me
  6. Dirty Work Going On
  7. Further On Up The Road
  8. It's All Your Fault Baby
  9. Looking Good
  10. Keep On Loving Me Baby
  11. I Found Me A New Love
  12. Got My Mojo Working
  13. I Don't Want No Woman
  14. Just A Little Bit
  15. Tore Down
  16. Rockin' Wild


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Magic Sam
Label Delmark Leverandør Import
Bestillingsnummer DLM765.2