Rockin' With The Rhythm (CD)

The Judds

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Have Mercy
  2. Grandpa (Tell Me 'Bout The Good Old Days)
  3. Working In The Coal Mine
  4. If I Were You
  5. Rockin' With The Rhythm Of The Rain
  6. Tears For You
  7. Cry Myself To Sleep
  8. River Roll On
  9. I Wish She Wouldn't Treat You That Way
  10. Dream Chaser


Utgitt 1985 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 10 Artist The Judds
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CBSM78783.2