Roland Kirk's Finest Hour (CD)

Rahsaan Roland Kirk

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Stompin' Grounds
  2. Blue Rol
  3. Serenade To A Cuckoo
  4. Spring Will Be A Little Late This Year
  5. Ecclusiastics
  6. When The Sun Comes Out
  7. Gifts And Messages
  8. I Believe In You
  9. My Ship
  10. Half A Triple
  11. Once In A While
  12. No Tonic Press
  13. Now Please Don't You Cry, Beautiful Edith
  14. E. D.


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 14
Artist Rahsaan Roland Kirk Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer PLG549676