Room To Roam - Collectors Edition (2CD)

The Waterboys

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Disk 1
  1. In Search Of A Rose
  2. Song From The End Of The World
  3. Man Is In Love
  4. Bigger Picture
  5. Natural Bridge Blues
  6. Something That Is Gone
  7. Star And Sea
  8. Life Of Sundays
  9. Islandman
  10. Raggle Taggle Gypsy
  11. How Long Will I Love You
  12. Upon The Wind And Waves
  13. Spring Comes To Spiddal
  14. Trip To Broadford
  15. Further Up Further In
  16. Room To Roam
  17. Kings Of Kerry
Disk 2
  1. In Search Of A Rose (full band version)
  2. My Morag (The Exile's Dream)
  3. Man Is In Love (alt. version)
  4. Wyndy Wyndy Road
  5. Three Ships
  6. Sunny Sailor Boy
  7. Sponsored Pedal Pusher's Blues
  8. Wayward Wind
  9. Danny Murphy/Florence
  10. Raggle Taggle Gypsy (live)
  11. Custer's Blues (live)
  12. Twa Recruitin' Sergeants (live)
  13. Reel And A Stomp In The Kitchen
  14. Down By The Sally Gardens
  15. Strathspey In The Rain At Dawn
  16. Song For The Life
  17. Kings Of Kerry (Outdoor)
Utgitt 1990 Reutgitt 2017
Format 2CD Sjanger Rock
Antall disker 2 Antall spor 34
Artist The Waterboys Bestillingsnummer 5060516090266