109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I´d Rather Drink Muddy Water
  2. I´m Gonna Move To The Outskirts Of Town
  3. Key To The Highway
  4. Did You Ever
  5. Confessin´ The Blues
  6. Nobody Knows You When You´re Down And Out
  7. Your Red Wagon
  8. Rain Is Such A Lonesome Sound
  9. Cherry Red
  10. It´s A Low Down Dirty Shame
  11. Just A Dream
  12. Please, Mr. Webster (Please Mr. Johnson)


Utgitt 1962 Format CD
Sjanger Blues, Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Ben Webster, Jimmy Witherspoon
Label Atlantic Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227960124