Rough Rider/DAC (CD)

David Allan Coe

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Pouring Water On A Drowning Man
  2. What Made You Change Your Mind
  3. Ice Cold Love
  4. Now I Lay Me Down To Cheat
  5. Rough Rider
  6. Take Time To Know Her
  7. Time After Time
  8. Forever And Never
  9. Headed For The Country
  10. Meanwhile Back In Memphis
  11. Looking In The Mirror
  12. Lyin' Comes So Easy To Your Lips
  13. Last Time She'll Leave Me This Time
  14. I Gave Up (On Trying To Get Over You)
  15. Voices
  16. She Loved The Leavin Out Of Me
  17. I'll Never Regret Loving You
  18. It's A Sad Situation
  19. Those Low Down Blues
  20. Whiskey Whiskey (Take My Mind)
  21. Couples
  22. Would You Be My Lady
  23. David's Blues
  24. Free Born Ramblin' Man


Utgitt 1982 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 24 Artist David Allan Coe
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD16126