Round Like An Apple: Big Town Sessions 1977-1978 (CD)

Smokey Wilson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Want To Do It To You
  2. I'm Gonna Put You Down
  3. I Wish I Was Single
  4. Low Rider (Deuce And A Quarter)
  5. You Shattered My Dreams
  6. Goin' Away Baby (Round Like An Apple)
  7. Goin' To Mississippi
  8. I'm Gonna Leave You Baby
  9. Christmas
  10. How Many More Years
  11. Night Time Is The Right Time
  12. Blues For Big Town
  13. Annie Lee
  14. Straighten Up Baby
  15. I'm Cool I Know The Rule (aka 'I'm No Fool I Know The Rule')
  16. I Wonder Why Strange Things Are Happening
  17. Happy Home


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Smokey Wilson
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1123